Novo logično vezje z mikroprocesorjem

Logično vezje z mikroprocesorjem: LPL-G-S 8, LPL-G 8 in LPL 8

Pametno in multifunkcionalno: Logično vezje z mikroprocesorjem

Novo logično vezje podjetja ASS, serije LPL z mikroprocesorskim nadzorom omogoča optimalno in enostavno združevanje signalov in večjo prilagodljivost pri uporabi robotskih rok in postaj vseh vrst.

To logično vezje vključuje štiri vnaprej programirane standardne funkcije z do tremi podfunkcijami za osem vhodov in štiri izhode ter omogoča preprosto združevanje signalov. Vrsta vhodnih signalov ne igra pri tem nobene vloge, pa naj bodo to senzorji, mehanska stikala, optični pobudniki ali druge signalne naprave.Osem vhodov in štirje izhodi ter kompaktna zasnova zmanjšajo potrebo po prostoru v robotskih rokah in nudijo visoko stopnjo fleksibilnosti. Na primer pri zahtevnejših robotskih rokah, kjer sta potrebni dve običajni vezji, je z LPL vezjem potreben samo še en elektronski vmesnik.

Ima občutno več programskih možnosti.

Logično vezje omogoča preprosto združevanje vhodnih signalov kot NOR ali XOR funkcija. Pri uporabi se lahko osmim vhodom dodeli 4 izhode. Uporabnik ima na izbiro ali se nadzoruje vhode na + 24V (PNP) ali 0V (NPN), s tem je omogočena preprosta uporaba tudi v Ameriki in Aziji, kjer prevladujejo NPN vezja.

Izhodi se lahko uporabljajo tudi kot PNP izhod (+24V aktiven, sicer odprt) ali kot NPN izhod (aktiven 0V, sicer odprt).

Vhodi LPL so še posebej uporabniku prijazni zaradi zaščite polov.Izhode se lahko obremeni do 600 mA in so zaščiteni pred kratkimi stiki. Status vhodov in izhodov ter normalno stanje vezja so prikazani tudi zLED lučkami in zagotavljajo stalen pregled stanja delovanja sistema.

Zasnovano za izpolnjevanje zahtev kupcev je vezje na voljo v treh verzijah:

– kot navadno vezje LPL 8,

– kot vezje LPL -G8 v ohišju

– ali kot vezje LPL -G-S 8 v ohišju s priključki

Izvedbe z ohišjem obsegajo ploščo za namestitev, vijake in kanalne matice.

Za druge možnosti uporabe se lahko posamezne funkcije programira glede na zahtevo, te pa se prav tako lahko izbira z DIP stikali.

Vsekakor se vezje popolnoma prilega v ASS robotsko roko in jes svojo priloženo osnovno ploščo enostavno za integracijo.

Za podrobnejše informacije oziroma pridobitev 3D modelov smo za vaše povpraševanje na voljo na info@proplast.si