FAKUMA 2017

Fakuma 2017

Obiščite nas na mednarodnem sejmu za predelavo plastike, ki bo potekal od oktobra 17 – 21 v Friedrichshafen-u v Nemčiji.

Naši predstavniki se bodo nahajali na razstavnih prostorih:

 

ASS Automation – Št.  stojnice 2005 (hala B2) – tam vam bomo v živo predstavili program v tehnologiji prijemal, robotskih rok, ter vakuumske, pneumatske in mehanske modulne elemente.

Poleg tega vam bomo pokazali najnovejše inovacije in komponente iz programa ASS Robot Kit (EOAT) in tekoče prijemalne rešitve za sisteme z avtomatizacijo.

Müller Maschinen – Št.  stojnice 3113 (hala B3) – tam bodo razstavljeni in na voljo za preizkus različni mlini za mletje plastike, počasi tekoči mlini, posebni nameski mlini itd. Na ogled bodo tudi vsa rezila ter inovacije narejene v preteklem letu.

MTF Technik – Št.  stojnice 1207 (hala B1) – tam vam bodo v živo na več kot 70m2 predstavili:

  • Okrogli Pick-Up odjemni sistem (premer 1550 mm) za polnjenje osmih zabojnikov (velikost zabojnika 600×400 mm)
  • Prostorsko varčen dizajn 90-kotnega dozirnega transportnega traku
  • Izjemno nizko grajeno premično polnilno postajo za polnjenje dveh zabojnikov
  • Novo patentirane izdelke (3-mestna skretnica, pravokotni boben)
    Za preizkus in testiranja bodo na voljo tudi:
  • Dvojni polžji separator (za več stopenjsko separacijo)
  • Valjčni separirni nastavek
  • Valjčni boben

Sami se boste lahko na mestu prepričali, o zelo lahkem upravljanju, in rezultatu separiranja. S seboj enostavno prinesite vaše vzorce.

Izkoristite priložnost, da se prepričate v izdelavo, stabilnost ter fleksibilnost naših produktov in obenem tudi v kakovostno svetovanje.

Za vprašanja ali oseben razgovor pred sejmom smo vam vedno na voljo.

Na sejmu bomo predvidoma prisotni od 20.10 in bomo dosegljivi na tel. številki: +386 40 491 696 (Gačnik). Da se terminsko lahko prilagodimo vsaki stranki, nam prosim, želeni termin obiska prehodno sporočite na naš mail: info@proplast.si.