MTF

MTFTransportna tehnika in separirni sistemi MTF.

Firma MTF Technik je družinsko podjetje z več kot 35-letnimi izkušnjami v projektiranju in proizvodnji visoko kvalitetnih rešitev na področju transportne tehnike, avtomatizacije štetja, skladiščenja polizdelkov in separiranja. Podjetje ima veliko tehničnimi inovacij in patentov, kar ga postavlja v sam svetovni vrh panoge za proizvodnjo transportnih trakov.

Za realizacijo transporta blaga so poleg inovativnih idej in zanesljive tehnike zelo pomembne tudi specializirane inženirske storitve.  MTF-ovi visokokvalificirani inženirji, opremljeni z znanjem in izkušnjami se posvetijo rešitvi posameznega projekta v procesu avtomatizacije.
Posebne zahteve posamezne industrijske panoge se obravnavajo oziroma se prilagodijo vsakemu podjetju posebej. MTF Technik-a poskrbi tudi za brezhibno integracijo vseh naprav v avtomatizirano verigo opreme na zahtevano nalogo.
Podjetje MTF Technik se vsakega projekta loteva skrbno in natančno ter za predlagano rešitev garantira njeno uspešnost tudi z 2. letno garancijo.

Preberi več:

Program izdelkov

Katalog produktov ENG / DE

Članek v častniku Finance o transportnih trakovih podjetja MTF