Robotska prijemala ASS


logo_ass

ASS Maschinenbau GmbH je pionir, ki že več kot 40 let razvija, patentira in proizvaja inovativne funkcijsko in cenovno optimirane module, prijemala za robote in montažne linije.

Prednost proizvajalca ASS je v modularno fleksibilnih, namenskih in v prihodnost usmerjenih rešitvah, katere uresničuje s kompleti sestavnih delov za prijemala, s specialnimi robotskimi rokami, kakor tudi z inženiringom za zahtevano rešitev.
Vsi  ASS proizvodi so izdelani iz kvalitetnih materialov na modernih proizvodnih napravah po visokih standardih kakovosti DIN/ISO 9001:2008. Svojim strankam nudimo le najboljše, od konstrukcije do izdelave ter dolgoročne uporabe.

Predstavitveni prospekt

Ass_1Modularni elementi za izdelavo robotskih prijemal

Naslednje prijemalo izdelajte sami. Izberete sestavne dele iz kataloga in naredite zahtevek za povpraševanje. Dobava znotraj 3 dni, po prejemu naročila, s hitro pošto.
Naša in ASS pomoč vam je vedno brez obveznosti na razpolago (zahtevajte katalog 2016).

Preberi več:

- Robotsko prijemalo
- ASS profili za vse primere
- Startni set ASS
Ass_2Namenske in posebne robotske roke

Konstruiranje, izdelava in montaža skladno z vašimi zahtevami, da bi rešili težave vlaganja, izvzemanja, itd. Podajte zahtevek s podatki.
Še več pri ASS automation.com >>
Ass_5PA-forming

Poseben postopek za izdelavo multifunkcionalnih sestavnih delov prijemala in prijemalnih elementov po 3D konturi.
Članek o PA oblikovanju >>
Še več pri ASS automation.com >>
Ass_4Posebne rešitve

Poleg standardnih rešitev vam nudimo tudi posebne izvedbe, ki so usklajene in prilagojene zahtevam specialnih strojev, montažnih delovnih mest ali avtomatizirani proizvodni liniji.
 
Ass_3Zaščitne ograje

Podjetje ASS Maschinenbau je tudi na področju avtomatizacije proizvodnje postavilo nova merila z modularnimi elementi zaščitne ograje, ki so cenovno ugodni in omogočajo preprosto montažo in 100% varnost.