Predelava in regeneracija

SIKOPLAST, Maschinenbau Heinrich Koch GmbH Siegburg, Nemčija

SIKOPLAST,
Maschinenbau Heinrich Koch GmbH
Siegburg, Nemčija

Podjetje s 60 letno tradicijo dobave visoko kakovostnih reciklažnih obratov za pripravo termoplastov. Nudijo širok program na temo reciklaže termoplastičnih materialov.

Predstavitveni prospekt
F.K.W. SPIROFLUX Mimet, Francija

F.K.W. SPIROFLUX
Mimet, Francija

Podjetje F.K.W. Spiroflux je bilo ustanovljeno leta 1978 in ima sedež v Franciji.
Spiroflux zagotavlja strokovnost na področju perifernih naprav za industrijo plastike ter inovativnih centraliziranih tehnologij in so sinonim za kakovost v industriji plastike.
F.K.W. je znan po svojem strokovnem znanju pri obdelavi zrnastih, praškastih in prah materialov; pomagajo vam skozi vsako fazo vaših projektov iz opredelitev tehničnih zahtev za namestitev in nadzor.

Dozirna enota DP-02 DPX SERIE 06
Vijačna dozirna enota DV-01 DVX za napajanje nad strojem.
Talna merilna dozirna enota DV-02 DRD je namenjena za stalno doziranje različnih materialov. Namestiti jo je treba pod stroj.
Odmerno dozirna enota s ploščatim dnom DV-05 je namenjena za doziranje ne prosto tekočega prahu ali granul, npr. kovinskega prahu, smukca, apna, moke, regrinda plastičnih folij itd.
Trifazni vakuumski nakladač TI-01 VACUPLAST je posebej zasnovana naprava za prenos plastičnih granul s pomočjo sesanja oziroma vakuuma.
Fleksibilni spiralni napajalnik TI-03 je namenjen za lahko posredovanje materiala.
EAS Change Systems Stuttgart, Nemčija

EAS Change Systems
Stuttgart, Nemčija

VPENJANJE: Hitra menjava vpenjalnih sistemov pri plastični industriji za brizganje - zmanjšanje zastoje strojev, poveča produktivnost opreme.
Magnetne vpenjalne rešitve

QDC: Hitra menjava vpenjalnih sistemov pri kovinski industriji za žigosanje - optimizira fleksibilnost aplikacije, povečuje proizvodne zmogljivosti.
Katalog QDC

SPOJKE: Ročne, avtomatske multi in mono spojke za aplikacije tovarne avtomatizacije - zniževanje stroškov zalog, zmanjšanje proizvodnih stroškov.
EAS Ročne multi-spojke
EAS avtomatske multi-spojke